websites by nel

gebruiksvriendelijk websites, zonder poespas, voor particulieren, verenigingen en kleinere bedrijven

Dezelfde tekst, verschillend design, totaal andere uitstraling

Wat kunt u verwachten?


Ik bouw in overleg met mijn opdrachtgevers websites met minimalistisch design en met maximale aandacht voor de boodschap die mijn klanten willen overbrengen.We browsen tegenwoordig steeds meer op onze mobiele telefoon daarom zorg ik er voor dat uw website er goed uitziet op alle schermen.


Interesse? 

Neem contact op voor een offerte. Wanneer we daar beiden blij van worden volgt een persoonlijk gesprek op locatie om de website verder uit te werken. Wanneer het ontwerp  er is, zullen we dit samen bespreken en daar waar nodig aanpassen.

Zodra u akkoord bent gaat uw website online.  

Wat kost het?


De kosten voor het maken van een website zijn afhankelijk van uw wensen t.a.v.-het aantal foto’s (kosten aankoop foto’s), het aantal pagina’s op uw website, animaties en keuze van Content Management System.-maatwerk of een al bestaande template indeling.-noodzaak voor een met wachtwoord afgeschermd ledendeel.

  

Naast het maken van de website zijn er nog de jaarlijkse kosten van uw domeinnaam en hosting.

Wat het kost is dus maatwerk. Neem contact op voor een offerte.

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te 

Cases

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te 


Websites by Nel verzorgt het ontwerp en onderhoud van websites voor particulieren,verenigingen en kleine bedrijven. Informatieve websites  waarmee u online voor de dag kunt komen.

Nel van Hoesel is de ontwerper achter Websites by Nel. Vormgeven is haar passie. Opleiding aan het Mollerinstituut Tilburg tot beeldend vormgever en docent beeldende vorming.


cases: