websites by Nel

gebruiksvriendelijke websites

voor particulieren, verenigingen

en kleinere bedrijven

 

Pagina's met dezelfde tekst, verschillend design, een totaal andere uitstraling. Hoe wil jij je online presenteren?

Wat kunt u verwachten?


Ik bouw in overleg met mijn opdrachtgevers websites met minimalistisch design en met maximale aandacht voor de boodschap die mijn klanten willen overbrengen.We browsen tegenwoordig steeds meer op onze mobiele telefoon daarom zorg ik er voor dat uw website er goed uitziet op alle schermen.


Interesse? 

Neem contact op voor een offerte. Wanneer we daar beiden blij van worden volgt een persoonlijk gesprek op locatie om de website verder uit te werken. Wanneer het ontwerp er is, zullen we dit samen bespreken en daar waar nodig aanpassen. Zodra u akkoord bent gaat uw website online.  


Wat kost het?


De kosten voor het maken van een website zijn afhankelijk van uw wensen t.a.v.

-het aantal pagina's en foto’s (kosten aankoop  op uw website,

-keuze van Content Management System. (Indien u uw website later zelf wilt beheren, kies dan voor een eenvoudig te bewerken CMS zonder de noodzaak van continue updating zoals bij Wordpress.)

-maatwerk of een al bestaande template indeling.

-noodzaak voor een met wachtwoord afgeschermd deel.  

Naast het ontwerpen en maken van de website zijn er nog de jaarlijkse kosten voor uw domeinnaam en hosting. Wat het kost is dus maatwerk. Neem contact op voor een offerte.

over websites by Nel

Websites by Nel verzorgt het ontwerp en onderhoud van websites voor particulieren,verenigingen en kleine bedrijven. Informatieve websites  waarmee u online voor de dag kunt komen. Nel van Hoesel is de ontwerper achter Websites by Nel. Vormgeven is haar passie. Opleiding aan het Mollerinstituut Tilburg tot beeldend vormgever en docent beeldende vorming.

klanten

klik op logo om bijbehorende website te bezoeken

Heeft u vragen over wat Websites by Nel voor u kan betekenen, of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met mij op via onderstaand contactformulier.